sv-flagga
ty-flagga
eng-flagga
Dagens
temperatur
sv-flagga
ty-flagga
eng-flagga
Dagens
temperatur
sv-flagga
ty-flagga
eng-flagga
Dagens
temp

På Ystad Camping har vi endast säsongscamping på sommarhalvåret, ca halva april – halva september. Övrig tid gäller dygnspriser(se vidare dygnscamping).

Önskar ni ankomma tidigare till er säsongsplats 2023 gäller dygnspriset 380 kr inkl el från 3/4 och fram tills säsongsstart.

På Ystad Camping kan man välja att bo:

Helsäsong: Ca halva april – ca halva september.

Försäsong: Ca halva april – ca halva juni

Eftersäsong: Början av aug – ca halva september.

Är man intresserad av någon form av säsongscamping går det bra att kontakta oss via mail för ytterligare info eller för att bli uppskriven på kölistan.

För att bli uppskriven på kö behöver vi namn, mobilnr och en mailadress.

Hur många nya gäster som erbjuds säsongsplats varje år beror på hur många säsongsgäster som tackar nej och lämnar sin plats, och hur många av dom som står i kö som faktiskt vill ha en plats då det är dags. Kölistan uppdateras under sommaren inför nästa säsong. Platsfördelning sker i regel runt dec-jan. Står ni i kö men inte fått någon förfrågan 31/1 så är alla platser tillsatta. Vi har tyvärr ingen möjlighet att kontakta alla på kölistan som inte erbjuds plats.

Ystad Camping erbjuder inte säsongscamping under vinterhalvåret eller helår.

Perioder Säsongen 2023:

 

Försäsong: 14/4 – 18/6: 6.500 kr (exkl el)  El/kwh: 3 kr/kwh

Helsäsong: 14/4 – 17/9: 18.000 kr (exkl el)  El/kwh: 3 kr/kwh

Eftersäsong: 20/8 – 17/9: 3.800 kr (exkl el) El/kwh: 3 kr/kwh

(Eftersäsongen har vi ingen platsvisning på och man har heller ingen förtur till samma plats nästkommande år. Boka eftersäsong gör ni enklast via mail, telefon eller reception. Röda eller lila platser) 

Som säsongsgäst är det inte tillåtet att anse sin säsongsplats som sin bostad eller ha sin folkbokföringsadress på campingen.